Mailat, la un pas de plecarea de la FC Botoșani. Are oferte din Franța. Cât cere Iftime pe el

FC Botoșani poate da o lovitură puternică pe piața transferurilor. Cel mai bun jucător al echipei din acest sezon, Sebastian Mailat, va pleac în această vară de la clubul moldav. Al treilea golgheter al campionatului are șanse mici să rămână în România.

Playsport a aflat că echipe din două țări vestice se interesează de serviciile lui Sebastian Mailat.

Sebastian Mailat, oferte din vestul Europei.

Mailat, fost jucător la CFR Cluj, a fost cel mai bun jucător de la FC Botoșani în acest sezon. Deși echipa lui a avut un sezon slab, cel mai prost de la promovare, Mailat s-a remarcat și a reușit să înscrie de 17 ori în cele 38 de meciuri jucate în acest sezon. 16 dintre aceste reușite au fost înscrise în Superligă.

Astfel, el a atras privirile mai multor echipe din vestul Europei. Conform surselor Playsport.ro, Sebastian Mailat are două oferte în acest moment: una din a doua divizie din Franța și una din Polonia.

Valeriu Iftime i-a fixat prețul lui Mailat. Conform surselor Playsport, patronul clubului îi va da drumul dacă va primi un milion de euro în schimbul lui Mailat.

Cu toate acestea, FC Botoșani vrea să îl vândă în această vară pe Mailat, fotbalistul fiind în cel mai bun moment al carierei.

Dacă transferul se va realiza pe această sumă, Mailat ar deveni al treilea cel mai scump jucător vândut vreodată de moldavi, după Michael Ngadeu, cedat la Slavia Praga pe 1.4 milioane de euro și Olimpiu Moruțan, cumpărat de FCSB pentru 1.1 milioane de euro. În același timp, în ciuda zvonurilor, FC Botoșani nu a primit până acum vreo ofertă de la Rapid pentru fotbalistul de 25 de ani, potrivit playsport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *