Jandarmii botoșăneni, prezenți la manifestările religioase și cele dedicate Zilei Copilului

În minivacanța de 1 Iunie și de Rusaliile ortodoxe, jandarmii botoșăneni vor fi la datorie, cu misiunea de a preveni și combate faptele antisociale care ar putea afecta siguranța cetățenilor.

Jandarmii, în cooperare cu polițiști, pompieri și polițiști locali, vor fi alături de copii la activitățile și manifestările cultural-artistice organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului în fața Primăriei municipiului Dorohoi și pe Pietonalul Grigore Ghica, precum și la Baza Sportivă Săveni, unde se va desfășura Festivalul Copiilor – ediția 2023.

Pe 1 Iunie, între orele 10.00 – 12.00, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va participa la activitățile integrate organizate de Instituția Prefectului – Județul Botoșani în Piața Revoluției, unde jandarmii vor avea ocazia să le prezinte celor mici autovehiculele de serviciu, mijloacele de intervenție, tehnica din dotare, dar și exerciții demonstrative executate de câinii de serviciu, precum și elemente de dresaj.

În aceeași zi, jandarmii vor veghea la buna desfășurare a manifestărilor dedicate copiilor si organizate de Primăria municipiului Botoșani în Parcul Tineretului, pe Pietonalul Unirii și în Parcul Mihai Eminescu, precum și la Târgul Copilăriei desfășurat la Parcul de Agrement Cornișa, în zona amfiteatrului și pe esplanada din fața patinoarului.

Luni, în ce-a de-a doua zi a Rusaliilor ortodoxe, efectivele de jandarmerie vor asigura ordinea și siguranța publică la hramurile mănăstirilor Sfânta Treime din comuna Știubieni și Sfânta Treime din comuna Frumușica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *