Concurs cu premii pentru copii ,,Sănătate prin mișcare”, organizat de Jandarmerie și ATOP, la Botoșani

În cea mai importantă zi dedicată celor mici, 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va organiza, în colaborare cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoșani, concursul cu premii pentru copii ,,Sănătate prin mișcare”.

Concursul se va desfășura între orele 12.00 – 14.00 pe strada Ștefan Luchian din municipiul Botoșani, în fața Cercului Militar Județean Botoșani, pe două categorii de vârstă, 6 ani (împliniți) – 10 ani (neîmpliniți), respectiv 10 ani (împliniți) – 14 ani (neîmpliniți) și va consta în parcurgerea unui traseu aplicativ, compus din mai multe elemente: sărit șotron, alergare printre jaloane, alergare pe cauciucuri, rostogolire pe saltea, aruncare mingi la precizie, darts și altele.

Premiile vor fi acordate concurenților care vor obține primii cei mai buni trei timpi per categorie, fiind obligatorie parcurgerea tuturor elementelor traseului. În cazul ratării unui element, concurentul are dreptul să reia parcurgerea respectivului element până la depășirea acestuia cu succes. Pentru a fi înscriși în cele două categorii de vârstă ale concursului, copiii sau părinții acestora vor trebui să prezinte certificatul de naștere sau o copie lizibilă”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *