Un consilier local cere reabilitarea în totalitate a unei străzi din municipiul Botoșani: Este gaură lângă gaură.Trebuie tot scos și refăcut

Problema gropilor apărute pe străzile din municipiul Botoșani a fost ridicată miercuri, în ședința de Consiliu Local, de consilierul Eugen Țurcanu.

Acesta a atras atenția asupra gropilor de pe strada Pacea și a cerut reprezentanților Primăriei Botoșani să reabiliteze strada în totalitate.

Am văzut că ați spălat strada Pacea, felicitări, dar degeaba. Este gaură lângă gaură. Strada Pacea, porțiunea Sucevei cu Bulevardul George Enescu sau până sus la nivel cu Mihail Kogălniceanu, necesită o amplă operațiune de reabilitare totală. Trebuie tot scos și refăcut. Este crăpat, pietre lângă pietre. Trebuie tot ras și reparată, pentru că se circulă foarte mult pe strada Pacea”, a precizat Eugen Țurcanu.

One thought on “Un consilier local cere reabilitarea în totalitate a unei străzi din municipiul Botoșani: Este gaură lângă gaură.Trebuie tot scos și refăcut

  1. Panarama cu toate strazile inclusiv centurile.Mai bine este in afara de oras.De ce schimbam pavele pe trotoare?De ce nu am terminat spatiul verde spre Pacea? Ronduri albite si altele cu mortar pe ele.Unde sant pavelele din Bulevard inlocuite cu 4D? Unde-i Primarul ca nu a aparut in Poza electorala? Rusine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *