FOTO Haine sport, de la cele mai tari branduri, la un magazin din Botoșani. Produsele sunt pentru toate buzunarele

Un magazin cu haine sport, și nu numai, de la cele mai tari branduri din lume vine cu super prețuri în această perioadă pentru clienți. Cei care aleg produsele de calitate au la dispoziție magazinul „A&C Store”, situat pe strada Grivița nr 1, vis a vis de mall-ul din Botoșani. Outlet-ul prezintă bustiere, topuri, tricouri, dar și alte haine sport.

Proprietarii magazinului au adus în mod special aceste produse tocmai la cererea clienților. Tot mai multe persoane adoră hainele sport, dar preferă să poarte lucruri de calitate. Unii nu își permit să dea sume exorbitante pentru a se îmbrăca, așa că A&C aduce produse pentru toate buzunarele.

„Noi aducem marfa din Germania și lucrăm cu Zalando. Încercăm să punem marfa la un super preț și așteptăm cât mai multă lume să ne viziteze. Vrem să completăm piața din Botosani cu ce lipsește, haine de brand la un preț accesibil”, susține proprietarul magazinului „A&C Store”.

De ce sunt importante hainele sport

Importanta hainelor cu care mergi la sala sau in aer liber pentru a alerga, a face yoga, a merge cu bicicleta, sau orice activitate iti place tie, nu trebuie neglijata. Multi dintre noi nu suntem sportivi de performanta sau antrenori personali unde echipamentul trebuie sa fie cel destinat profesionistilor, insa asta nu inseamna ca importanta hainelor pe care le purtam trebuie disconsiderata.

Daca investesti in piese de buna calitate, ele te vor tine mai mult. Poate acum te vei gandi ca este bine sa iti schimbi piesele des, insa un material de slaba calitate isi face simtita prezenta atat la prima purtare cat si la ultima. Este mult mai practic sa ai putine piese, de o calitate buna decat sa ai mai multe piese care sa fie rarite, decolorate sau de proasta calitate. In al doilea rand, atunci cand transpiri, un material slab calitativ nu te va ajuta sa te simti confortabil, asa cum ar trebui, ci se va lipi de tine facand-ti antrenamentul imposibil de continuat.

Avem nevoie de materiale elastice, construite dintr-un material flexibil dar tare, care sa te ajute in a iti tine muschii compacti, iar cele mai mari branduri din lume știu asta, tocmai de aceea produsele lor sunt alese de celebrități de peste tot.

A&C, magazinul unde poți găsi doar lucruri de calitate

Cu un design atrăgător, magazinul de tip outlet a fost compartimentat într-un mod elegant și cochet astfel încât clienții să găsească cu ușurință produsele căutate. De acum, botoșănenii nu mai sunt nevoiți să meargă în județele învecinate precum Suceava sau Iași pentru a cumpăra produse de la diferite branduri, mai ales că magazinul este situat în centrul orașului.

Îi găsiți și pe Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090713504258

Programul este: de Luni pana Vineri de la 10:00 la 19:00 si in weekend de la 10:00 la 14:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *