Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru patru săptămâni. Cum va fi vremea până pe 26 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru patru săptămâni. Temperaturile vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, iar în unele zone va ploua mai mult.

Vremea în săptămâna 29 mai 2023 – 5 iunie 2023

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar în vestul Carpaților Meridionali și în zona Carpaților Occidentali, precum și în regiunile vestice, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare.

Vremea în săptămâna 5 iunie 2023 – 12 iunie 2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în cele sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval în vestul și nord-vestul țării, iar în rest vor fi deficitare, mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Vremea în săptămâna 12 iunie 2023 – 19 iunie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și sud-vestice, dar și deficitar în cele nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 19 iunie 2023 – 16 iunie 2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com