Amenzi de peste 10.000 de lei aplicate unor botoșăneni pentru apelare falsă sau nejustificată a numărului de urgență 112

În ultimile 24 de ore, polițiștii botoșăneni au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Forțele de ordine au intervenit la 51 de evenimente, 48 dintre acestea fiind sesizate prin apel la 112.

În urma activităților desfășurate, pe raza întregului județ, au fost aplicate 139 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 58.000 de lei. Dintre acestea, sancțiuni în valoare de peste 10.000 de lei au fost aplicate pentru apelare falsă sau nejustificată a numărului de urgență 112.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute 4 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare.

One thought on “Amenzi de peste 10.000 de lei aplicate unor botoșăneni pentru apelare falsă sau nejustificată a numărului de urgență 112

  1. Cica „Climat de ordine si sigranta publica” Ar fi de ras daca nu ar fi de plans! Alo, Politia din mun.Botosani: mai existați sau ati iesit toti la pensia speciala? Ati vazut ce nenorocire de zgomot infernal fac seara de seara asa-zisii „motociclisti”? Nu trebuie sa va deranjati deloc, daca ati avea minimum de dorinta i-ati prinde fara efort pe cei ce fac intreceri cu motoretele prin oras, pentru ca trec chiar pe Bulevard și chiar prin fata IPJ Botosani. NU trebuie decat sa iesiti din birouri si ii aveti direct la nas! Ati pus vreodata vreun sonometru pe Bulevard sau pe Calea Nationala sau alta strada din oras de curiozitate? Poate va autosesizati cu privire la, auzi asa-zisul „cllimat de ordine si LINISTE publica! Doar vorbe sforaitoare!
    ÎÎÎÎÎÎ…ÎÎÎÎÎÎÎÎÎÎ…… HaHaHa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *