FOTO Gunoaie aruncate la întâmplare de ani de zile, în apropiere de Botoșani. „Nimeni nu ia nicio măsură, mirosul e groaznic”

La ieșire din Botoșani, în Cătămărăști Deal, localnicii se confruntă de ani de zile cu o problemă care nu pare a avea rezolvare. Cum mergi de la depozit spre zona Aleea Garoafelor, există o zonă mlăștinoasă care a fost transformată în groapă de gunoi de unii botoșăneni.

Localnicii din zonă se plâng că uneori zilnic, alteori săptămânal, vin diferite mașini care aruncă acolo de la leșuri de animale, resturi vegetale, până la canapele uzate, resturi din construcții, recipiente din plastic etc.

Într-o dimineață, am văzut o mașină cum ducea mizerii din construcții în zona aceea. A doua zi la fel. Șoferul se uita în jur să vadă dacă îl vede cineva și când a dat cu ochii de mine a mers direct înainte, deși oprise acolo și era clar ce avea de gând. Am zis că o să îi fotografiez o dată să am dovezi cine sunt cei care aruncă”, a mărturisit, revoltat, un localnic.

Zona arată total neîngrijit, iar acum din cauza vegetației nu se pot observa toate gunoaiele. Se simte însă mirosul.

„Nu poți să te plimbi pe drum fără să vezi mizeriile de aici. De toate aruncă. Nu au nicio jenă și vin cu mașinile și lasă aici”, spune o localnică.

Oamenii le cer angajaților de la Protecția Mediului să facă verificările necesare și să ia măsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *