27 de șoferi din Botoșani au devenit pietoni, în urma unor acțiuni a polițiștilor în județ

Aproximativ 400 de sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri botoșăneni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. În perioada 22 – 28 mai 2023, polițiștii Serviciului Rutier, cu sprijinul celor din cadrul subunităților de profil, au organizat pe raza întregului județ mai multe acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 389 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 110.000 lei, dintre acestea, peste 300 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea vitezei regulamentare, 33 de sancțiuni au fost aplicate pentru abateri ale bicicliștilor, iar 28 de sancțiuni au fost aplicate pentru abateri ale pietonilor.

De asemenea, au fost reținute 27 de permise de conducere, dintre care, 16 pentru viteză excesivă și 8 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor care au acest drept.

One thought on “27 de șoferi din Botoșani au devenit pietoni, în urma unor acțiuni a polițiștilor în județ

  1. Cica amenzi aplicate pentru nerespectarea disciplinei rutiere…soferi…biciclisti…pietoni Dar motoretistii cu Mobrele alea de doi lei care nenorocesc orasul cu zgomotul, pe cand? Ar fi de ras daca nu ar fi de plans! Alo, Politia din mun.Botosani: mai existați sau ati iesit toti la pensia speciala? Ati vazut ce nenorocire de zgomot infernal fac seara de seara asa-zisii „motociclisti”? Nu trebuie sa va deranjati deloc, daca ati avea minimum de dorinta i-ati prinde fara efort pe cei ce fac intreceri cu motoretele prin oras, pentru ca trec chiar pe Bulevard și chiar prin fata IPJ Botosani. NU trebuie decat sa iesiti din birouri si ii aveti direct la nas! Ati pus vreodata vreun sonometru pe Bulevard sau pe Calea Nationala sau alta strada din oras de curiozitate? Poate va autosesizati cu privire la, auzi „cresterea gradui de disciplina rutiera„! Doar vorbe sforaitoare ÎÎÎÎÎÎ…ÎÎÎÎÎÎÎÎÎÎ…… HaHaHa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *