Două botoșănence prinse în timp ce rupeau flori din ornamentele amplasate în Centrul Vechi. Au fost văzute cum acționau pe camerele video

Două botoșănence au fost prinse, sâmbătă, 27 mai, de polițiștii locali în timp ce rupeau flori plantate în ornamentele florale amplasate pe domeniul public.

Cele două au fost văzute de polițiștii locali cum acționau, pe camerele video din Dispecerat.

O patrulă din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Pază Bunuri, aflată în serviciu pe str. 1 Decembrie 1918, a fost direcționată în Centrul Istoric de către polițistul local din Dispecerat, întrucât a surprins pe camerele video două persoane de sex feminin care rupeau flori plantate în ornamentele florale amplasate pe domeniul public. Cele două persoane au fost identificate, iar în momentul în care polițiștii locali au solicitat datele de identitate, una din cele două persoane a furnizat date eronate”, susțin reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

Pentru faptele săvârșite, cele două persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 400 lei, fiecare, pentru ruperea florilor. Una dintre acestea a mai primit o amendă în cuantum de 500 lei pentru refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *