Un tânăr care făcea scandal într-un local, amendat de polițiștii botoșăneni, în timpul unor controale

Foto: arhiva

Polițiștii au aplicat sancțiuni de aproape 8.000 de lei, în urma unei acțiuni în Darabani. Sâmbătă, 27 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au organizat o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și  pentru prevenirea infracțiunilor stradale.

Polițiștii au acționat în zona localurilor publice și în zonele în care se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 70 de cetățeni, controlate 35 de autovehicule și verificați  8 agenți economici.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ  8.000 de lei, atât pentru abateri la regimul rutier cât și pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

Un tânăr de 24 de ani, a fost sancționat contravențional, în timp ce se afla în zona unui local public, cu amendă în cuantum de 500 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *