Ți se rupe inima! Primul lucru pe care îl va face botoșăneanca de 50 de ani după transplant. „E o minune. Mă iubește Dumnezeu”

Femeia de 50 de ani, din Botoșani, care a primit o nouă șansă la viață, după un transplant renal, a trăit ani grei din cauza cumplitei boli. Liniștea sa și a familiei sale a fost tulburată în 2018, pe când se afla la muncă în Italia. Daniela Urieșu, din Nichiteni, avea doar 40 de ani. Acum, a primit o nouă șansă la viață.

Medicii de la Spitalul „C.I.Parhon” din Iaşi au efectuat în cursul zilei de duminică două intervenţii de transplant renal de la un donator aflat în moarte cerebrală, după ce familia acestuia a fost de acord cu donarea. Unul dintre rinichi a ajuns la botoșăneanca de 50 de ani.

Când a aflat că va primi un rinichi, botoșăneanca se afla în dializă. Povestește că au năvălit imediat toate emoțiile. Femeia spune că primul lucru pe care îl va face când va ieși din spital va fi să meargă la biserică.

„Tot la biserică mai întâi mă duc. Vreau să-i mulțumesc din suflet familiei care a fost de acord să doneze rinichii, tuturor medicilor, echipei care ne-au ajutat. […] Sunt mulți, sunt și tineri. E prima dată când sunt chemată. E o minune. Mă iubește Dumnezeu”, spune botoșăneanca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *