Pasagerul unei mașini a dat de necaz după un control al polițiștilor de frontieră botoșăneni. Pentru ce s-a ales cu dosar penl

Pasagerul unei mașini a dat de necaz după un control al polițiștilor de frontieră botoșăneni. Acum este cercetat de oamenii legii. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean moldovean, asupra căruia a fost depistat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor R. Moldova, ce s-a dovedit a fi fals.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, sâmbătă, 27 mai a.c., în jurul orei 16.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca – I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, în localitatea Stânca, un autoturism în care se afla pasager un cetățean R. Moldova, în vârstă de 28 de ani.

Asupra bărbatului a fost depistat un permis de conducere, cu fotografia și datele altei persoane, similar celor eliberate de autoritățile din R. Moldova.

Deoarece colegii noștri au avut suspiciuni asupra autenticității documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care polițiștii de frontieră au stabilit faptul că permisul de conducere în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. În plus, s-a constatat că titularul din document nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere. Cu privire la cele constatate persoana în cauză a declarat că documentul nu îi aparține și urma să îl predea unei persoane din R. Moldova”, precizează sursa citată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Povestea botoșănencei cu mâini de aur, Tezaur Uman Viu: „Mi-e rușine să spun că lucrez de mic copil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *