Ultimele cuvinte pe care milionarul botoșănean mort la New York i le-a spus fiicei sale: Nu uita niciodată de unde vii!

Milionarul botoșănean Nelu Bălan a murit la vârsta de 64 de ani, într-un spital din New York. Anunțul a fost dat chiar de fiica sa, Lucy. Omul de afaceri român avea deschis unul dintre restaurantele de lux de pe Madison Avenue.

În ultimii ani, Balan și-a petrecut timpul călătorind în jurul lumii. De un an, locuia la Roma cu iubita sa, Prințesa Rita von Boncompagni Ludovisi.

Fiica lui Balan a confirmat că unul dintre obiectivele sale a fost să recupereze restaurantul din Upper East Side, pe care l-a făcut celebru cu preparate cu paste la prețuri fantastice și o clientelă celebră care îl includea pe Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger și Sarah Jessica Parker. Și Beyoncé și Jay-Z și-au sărbătorit a doua aniversare de nuntă la restaurant în 2010.

În 2015, Balan a fost forțat să se despartă de restaurant după 25 de ani din cauza „unui mariaj care nu a funcționat” cu partenerul său de afaceri Thomas Makkos, susținea el la acea vreme.

Makkos, care a preluat restaurantul, a mărturisit că el și Balan „au păstrat legătura” în ciuda despărțirii lor. „Nu aș fi unde sunt astăzi fără Nello. A ridicat Madison Avenue. Există Empire State Building, Statuia Libertății și acolo e Nello”, a spus omul de afaceri.

Lucy a mărturisit că ultimele sale cuvinte către ea au fost: „Te iubesc Lucy. Tu esti șeful. Nu uita niciodată de unde vii. A spus asta toată viața că mă iubește pe mine, pe toată familia mea, pe sora mea, pe fratele meu, pe cealaltă soră a mea, pe copiii mei”.

A murit un celebru botoșănean, milionar în New York. Era prieten cu aproape toate vedetele de la Hollywood

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com