FOTO Peste 100 de copii la concursul ”Prietenii Pompierilor”. Cine sunt câștigătorii!

120 de elevi s-au întrecut, astăzi, pentru trofeul “Prietenii Pompierilor”. Organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga” al Județului Botoșani și Inspectoratul Școlar, cu sprijinul Consiliului Județean, concursul s-a desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și a reunit la start șapte echipaje de la unități de învățământ din Botoșani, Leorda, Lozna, Pomârla, Concești și Roma.

Concursul “Prietenii Pompierilor” este dedicat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și apreciere a pericolelor generate de situațiile de urgență, precum și pentru dezvoltarea unor calități precum iniţiativa, spiritul de echipă, curajul și disciplina.

Echipajele, formate din câte nouă membri și o rezervă, au avut de trecut o probă teoretică, cu întrebări din domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, o pistă cu obstacole și o ştafetă de 400 m, cu obstacole.
În urma rezultatelor obținute, clasamentul se prezintă astfel:

La categoria fete:
Școala Gimnazială nr 1. Leorda
Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomârla
Școala Gimnazială nr. 7 Botoșani

La categoria băieți/mixt:
Școala Gimnazială „Gheorghe Popovici” Lozna
Liceul cu Program Sportiv Botoșani
Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomârla.
Echipele clasate pe primele trei locuri au fost recompensate cu diplome, medalii și cupe.

Adresăm felicitări tuturor elevilor care au participat și instituțiilor de învățământ din care aceștia au făcut parte: Liceul cu Program Sportiv Botoșani, Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomârla, Școala Gimnazială „Gheorghe Popovici” Lozna, Școala Gimnazială nr.1 Concești, Școala Gimnazială nr. 1 Leorda, Școala Gimnazială nr. 1 Roma, Școala Gimnazială nr. 17 Botoșani și Școala Gimnazială nr. 7 Botoșani. Mult succes echipajului băieți /mixt de la Școala Gimnazială „Gheorghe Popovici” Lozna și echipajului fete de la Școala Gimnazială nr. 1 Leorda la etapa națională a concursului, care se va desfășura la Râmnicu-Vâlcea, în luna iulie”, transmite printr-un comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *