Botoșăneanul mort în Germania, adus acasă în sicriu. Familia îl va înmormânta creștinește

Botoșăneanul mort în Germania, pentru care s-au făcut apeluri pentru ajutor la repatriere, ajunge acasă. Omul, din localitatea Durnești, lucra de mai mulți ani în Germania pentru a-și întreține familia. Marian Bamburic facut infarct și a decedat, iar acum familia îi repatriază trupul neînsuflețit pentru a-l înmormânta creștinește. El va fi condus pe ultimul drum duminică.

Marian Bamburic a fost om bun, care a plecat în Germania pentru un trai decent. Gândindu-se mereu la copii, mamă, soră, frate, singurătatea l-a doborât. Visele lui din păcate s-au spulberat și nu a găsit tăria să lupte mai departe. Familia sa a primit cea mai cruntă veste de câteva zile, iar durerea este nemărginită.

„S-a stins, fratele nostru, un prieten de-al nostru.. infarct. Familia nu are banii necesari pentru repatriere. Pana pe data de 29 mai au nevoie de 2900 de euro. Alina Carabus se va ocupa de repatriere. Dacă doriți să ajutați cu o sumă simbolică, fiecare bănuț conteaza, pentru repatrierea trupului neînsuflețit al celui care a fost prietenul nostru/fratele nostru Marian Bamburic”, era apelul familiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *