Dat afară de Gigi Becali, Răzvan Oaidă ar putea reveni la FC Botoşani

razvan oaida, stiri, fc botosani, botosaniDat afară de Gigi Becali, Răzvan Oaidă nu duce lipsă de oferte şi ar putea ajunge la FC Botoşani. Valeriu Iftime ar putea să îl readucă la echipă pe mijlocaşul pe care îl vindea la FCSB, în 2019, pentru 700.000 de euro.

Răzvan Oaidă a ajuns pe „lista neagră” a lui Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ratat titlul. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a jucat în 34 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, şi a oferit două pase decisive.

Dat afară de Gigi Becali, Răzvan Oaidă ar putea ajunge la FC Botoşani

Latifundiarul din Pipera nu era dispus să îl lase să plece liber de contract pe Oaidă şi a anunţat că vrea să obţină o sumă cuprinsă între 100.000 şi 200.000 de euro. A fost convins de jucător şi de agentul acestuia să „rupă” contractul fără pretenţii financiare.

Răzvan Oaidă ar putea reveni la FC Botoşani. Valeriu Iftime a recunoscut că îl doreşte. Mijlocaşul ar avea oferte şi de la alte echipe din Liga 1.

Oaidă e un jucător foarte bun, sunt sigur că pe noi ne-ar putea ajuta și că el și-ar putea revitaliza cariera la Botoșani. Acum nu știu exact dacă el vrea să vină la o echipă de nivelul nostru (n.r. – de ordin financiar).

O să vorbesc cu Marius (n.r. – Croitoru) despre situația lui, dar îl așteptăm cu brațele deschise”, a declarat Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

La finalul anului trecut, Oaidă a primit critici dure de la patron. „Încerc să nu pun la suflet, să mă concentrez pe fotbal și atât. Trebuie să fim puternici”, spunea jucătorul imediat după ce a fost ameninţat că va fi dat afară de la clubul roş-albastru, potrivit as.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *