Tertipul incredibil la care a apelat Valeriu Iftime pentru a-l instala pe Croitoru, antrenor fără licența PRO

Prezent la Sibiu pentru a urmări finala Cupei României dintre Sepsi și U Cluj, Valeriu Iftime a confirmat în premieră că Marius Croitoru revine la FC Botoșani. El va fi „principal”, ca și în precedentul mandat, dar în acte va fi trecut ca șef al departamentului de scouting, pentru a fenta interdicția FRF în cazul antrenorilor fără licență PRO.

Iftime spune că l-a adus pe Marius Croitoru pe postul de antrenor secund și șef al departamentului de scouting, în timp ce omul cu licența PRO de pe banca moldovenilor va rămâne Mihai Ciobanu.

„Marius Croitoru este în staff-ul tehnic de la Botoșani, dar nu antrenor principal, pentru că nu poate. El va coordona scouting-ul. Are un ochi excepțional pentru jucători. Mihai Ciobanu va rămâne principal la echipă”, a spus Valeriu Iftime.

În acest sezon, Marius Croitoru a fost suspendat timp de 4 etape și amendat de Comisia de Disciplină pentru că a dat indicații în calitate de antrenor principal fără să dețină licența PRO. Ulterior, acesta a câștigat la recurs procesul cu Școala de Antrenori.

Conform ultimelor decizii ale Comitetului Executiv al FRF, antrenorii care își închiriază licența PRO sunt suspendați timp de doi ani. În cazul celor de la FC Botoșani, s-ar putea întâmpla acest lucru din următorul sezon, dacă s-ar constata că principalul Mihai Ciobanu i-ar împrumuta licența lui Marius Croitoru, potrivit gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *