Tânăr din Botoșani, reținut pentru mai multe infracțiuni rutiere. Surpriza pe care au avut-o polițiștii când l-au dat jos de la volan

Un botoșănean a fost reținut pentru mai multe infracțiuni rutiere. Miercuri, 24 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au emis ordonață de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 24 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului  și conducere a unui autovehicul neînmatriculat, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În urma probatoriului aministrat s-a stabilit faptul că acesta,  în ziua de 23 mai, ar fi condus un autoturism neînmatriculat, pe drumul național DC 24 C, din comuna Ripicieni, fără a deține permis de conducere și fiind sub influența alcoolului.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, precizează IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *