FOTO Polițistul de frontieră din Botoșani, care a condus băut și a intrat cu mașina în gard, trimis în fața instanței

Polițistul de frontieră din Botoșani, care a condus băut un autoturism și a ajuns cu el în șanț, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi. Petru Tituleac este judecat pentru refuzul de prelevare a mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și ultraj.

Accidentul a avut loc pe 22 august 2022. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, polițistul a intrat cu mașina într-un gard, în comuna Mihăileni. La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, care a început cercetările. În timpul imobilizării, acesta l-a lovit pe unul dintre polițiști. Polițistul de frontieră a fost pus să sufle în etilotest, iar rezultatul a fost de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

Rănit, bărbatul de 44 de ani, polițist de frontieră în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret, a fost luat de ambulanță și transportat la spital.

FOTO Accident produs de un polițist de frontieră la Botoșani! Beat criță, a intrat cu mașina într-un gard, apoi a lovit un polițist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *