Judecătoare internată cu forța la Psihiatrie. Cum își teroriza vecinii

O judecătoare din Iași care și-a terorizat vecinii în toiul nopții a fost dusă de agenții de poliție la Spitalul de Psihiatrie Socola. Vecinii judecătoarei din Iași au solicitat ajutorul Poliției, după ce femeia a devenit recalcitrantă în miezul nopții. Agenții de poliție care au ajuns la fața locului au fost nevoiți să o ducă pe aceasta la Spitalul de Psihiatrie Socola din cauza comportamentului acesteia.

În data de 9 mai, judecătoarea Mariana Obreja, magistrat la Judecătoria Iași, a fost internată forțat la Socola de agenții Secției 4 Poliție. Aceștia au intervenit după ce vecinii femeii le-au cerut ajutorul, întrucât aceasta asculta muzică la volum maxim la miezul nopții.

Ajunși la blocul din Tătărăști în jurul orei 02.00, agenții au constatat că femeia este recalcitrantă și se comportă irațional. Din cauza comportamentului său, a fost dusă la Spitalul de Psihiatrie Socola, unde a stat internată timp de opt zile, fiind externată pe 17 mai.

Mariana Obreja a primit o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Aceasta și-ar fi depus, după externare, cererea de pensionare.

Nu este prima abatere a judecătoarei din Iași

În anul 2011, Mariana Obreja a avut un comportament neadecvat chiar în sala de judecată. Magistratul a închis ușile sălii în care activa, chiar dacă părțile din dosare așteptau pe hol. Aceasta a încuiat ușa și a judecat cazul de una singură, fără a da părților ocazia de a-și exprima punctele de vedere.

„În data de 6 iulie 2011, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a admis acţiunea disciplinară formulată de Comisia de disciplină pentru judecători şi a aplicat doamnei judecător Obreja Mariana de la Judecătoria Iaşi sancţiunea avertismentului pentru săvârşirea abaterii disciplinare constând în exercitarea funcţiei cu gravă neglijenţă. S-a reţinut că doamna judecător nu a respectat principiul publicităţii şedinţei de judecată într-un număr de cauze”, se arată într-un comunicat al CSM.

Înainte de incidentul cu pricina, judecătoarea din Iași le-a spus colegilor că avocații țipă la ea și nu mai face față stresului la care este supusă. Obreja activează la Judecătoria Iași din 1999, acolo unde a fost numită prin decretul fostului președinte Emil Constantinescu, potrivit dezvaluirea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *