FRF vrea să taie în carne vie după ce Valeriu Iftime a anunțat reangajarea lui Marius Croitoru la FC Botoșani, antrenor în continuare fără licență PRO

Valeriu Iftime a anunțat în urmă cu câteva zile reangajarea lui Marius Croitoru la FC Botoșani pe postul de antrenor secund.

FRF-ul lucrează intens în aceste zile la finalizarea tuturor măsurilor foarte dure pe care cei de la Școala de Antrenori le vor lua împotriva cluburilor, dar și antrenorilor care își mai permit să preia echipe din Superliga fără a beneficia de licența PRO.

După ce Valeriu Iftime a anunțat public despărțirea de Flavius Stoican și revenirea la echipă a lui Marius Croitoru pe postul de antrenor secund, antrenor principal în acte urmând a fi numit Mihai Ciobanu, cel care ar avea licența PRO, ProSport a aflat că FRF-ului i s-au aprins beculețele, deoarece angajații din forul respectiv nu cred că Marus Croitoru va lucra la FC Botoșani doar pe postul de antrenor secund.

Astfel că FC Botoșani a intrat deja în colimatorul FRF-ului, iar în momentul în care angajarea lui Marius Croitoru ca antrenor secund va deveni oficială și în acte, atunci clubul lui Valeriu Iftime va fi luat la control de la primul până la ultimul amănunt.

„Înainte de toate, domnul Valeriu Iftime ar face bine să citească HG 343/2011 privind aprobarea Statutului antrenorului”

O sursă din FRF a vorbit pentru ProSport despre anunțul făcut de Valeriu Iftime cu privire la reangajarea lui Croitoru la FC Botoșani.

„Noi sperăm că totuși Valeriu Iftime a glumit, deoarece ne place să credem că domnul Iftime este totuși un om responsabil și nu ia în râs toate cele spuse de către Răzvan Burleanu, cu privire la sancțiunile dure pe care FRF-ul le va lua din sezonul viitor cu antrenorii și clubururile care mai încalcă regulamentele.

Dar, dacă totuși Valeriu Iftime nu a glumit și a spus că îl angajează pe Marius Croitoru ca antrenor secund, atunci aș vrea să îl sfătuiți înainte de a lua o astfel de decizie să citească HG343/2011 privind aprobarea statutului antrenorului.

Apoi este evident că dacă acest anunț se va oficializa și în acte, atunci și cei din FRF vor știi ce au de făcut și vor monitoriza cu mare atenție activitatea acestui club, vizite inopinate la antrenamente, etc, etc, etc. Iar dacă se va proba că Marius Croitoru pregătește echipa în calitate de antrenor principal, deși în acte e angajat ca secund, atunci sancțiunile vor fi foarte, foarte, foarte dure, nu dure. Atât el cât și clubul angajator vor avea serios de suferit”, a încheiat sursa respectivă, potrivit ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *