Consiliul Județean închiriază prin licitație publică un cabinet medical din municipiul Botoșani

foto arhiva

Consiliul Județean închiriază prin licitație publică un cabinet medical din municipiul Botoșani.

Este vorba de un spațiu în suprafață totală de 43,04 mp, amplasat în imobilului „Dispensar medical nr. 3”, situat în municipiul Botoșani, str. Împărat Traian nr. 42, aparținând domeniului privat al Județului Botoșani, aflat în administrarea Consiliului Județean Botoșani. Spațiul este destinat funcționării unui cabinet destinat activităților medicale sau conexe actului medical.

Prețul minim al închirierii și de pornire al licitației este de 129,12 euro/lună, respectiv 3,00 euro/mp/lună, pentru spațiu cabinet și suprafețele comune.

Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea de prelungire prin acordul părților.

”În contractul de închiriere se va specifica hotărârea Consiliului Județean Botoșani în baza căreia s-a organizat licitația și se va prevedea o clauză de denunțare unilaterală, cu un preaviz de 30 de zile, pentru situațiile în care spațiul închiriat este scos la vânzare, sau îi este necesar proprietarului pentru lucrări de: reabilitare, modernizare, extindere sau alte situații în care interesul public impune acest lucru”, se arată într-un proiect de Hotărâre de Consiliu Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *