Gest plin de curaj al unei polițiste din Botoșani. A alergat după un șofer și a tras două focuri de armă ca să-l oprească

Botoșăneanca Andreea Slobodianu este una dintre cele mai frumoase polițiste din Iași, iar zilele trecute a fost protagonista unei scene desprinse parcă din filmele de acțiune. Bruneta a tras două focuri de armă în timp ce alerga după un șofer care a abandonat un autoturism și a încercat să se facă nevăzut.

„La data de 18 mai a.c., în jurul orei 12.00, în cadrul unei acțiuni rutiere derulate împreună cu reprezentanți ai RAR Iași, o polițistă din cadrul Poliției Orașului Hârlău a efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui auto care se deplasa pe DE 58 din direcția Hârlău către Balș. Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalului regulamentar al polițistei, s-a procedat la urmărirea acestuia, iar șoferul a părăsit auto, încercând să fugă. Pentru oprirea acestuia au fost efectuate două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare.Ulterior, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, auto avea defecțiuni la sistemul de iluminare, modificări la sistemul de pornire ș.a. Acesta a fost sancționat cu amendă în cuantum de 3.045 de lei, reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce auto pentru 120 de zile și reținerea certificatului de înmatriculare”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Andreea Slobotianu este agent principal și face parte din compartimentul rutier al Poliției Hârlău. Aceasta lucrează în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași din anul 2019, după ce a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, fiind de loc din județul Botoșani.

Sursa: bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *