Ce este over/under si cum sa pariezi

Pariurile sunt fascinante din multe puncte de vedere, iar diversitatea generoasa in ceea ce priveste pariurile ce pot fi jucate reprezinta un bun exemplu in acest sens.

Un singur eveniment sportiv iti pune la dispozitie cateva zeci sau chiar sute de pariuri pe care le poti include pe biletul tau.

Gama larga de pariuri disponibile reprezinta, credem noi, un avantaj important. Asta deoarece ai libertatea de a alege pariurile cu cele mai mari sanse de reusita, intocmai pentru a-ti imbunatati cat mai mult cu putinta sansele de castig.

Pariurile tip over/under reprezinta un pariu foarte popular printre persoanele care joaca la pariuri, iar despre acesta vom discuta in acest articol.

Ce este over/under

Inainte de toate, sa stabilim ce este over/under, o optiune de pariere pe care o intalnim la toate casele de pariuri. Daca vei alege sa urmezi procedura 888sport inregistrare, atunci vei gasi si aici posibilitatea de a paria astfel. In plus, diversitatea pariurilor tip over/under este chiar generoasa. De aceea reprezinta o optiune pe care merita sa o ai in vedere.

Sa revenim insa la intrebarea din subtitlul de mai sus. Ce este over/under? Raspunsul este destul de simplu. Reprezinta o optiune de pariere care vizeaza numarul de goluri, cornere, cartonase sau alte aspecte asemanatoare dintr-un eveniment sportiv.

Poate fi intalnita la multe evenimente sportive nu doar din lumea fotbalului, ci si din alte sporturi precum tenisul, hocheiul, baschetul, handbalul si multe altele. Totusi, noi vom oferi exemple din fotbal, deoarece este de departe cel mai popular sport.

Casele de pariuri iti vor propune diferite variante de pariere, iar tu o vei alege pe aceea pe care o consideri cea mai probabila.

Cum sa joci acest pariu?

Acum ca am lamurit in mare masura ce este aceasta optiune, sa trecem la treburi mai serioase. Mai precis, trebuie sa iti spunem cum poti juca acest pariu.

Sa luam ca exemplu un meci de fotbal disputat intre Barcelona si Real Madrid. Indiferent ca este vorba despre 888sport sau despre o alta casa de pariuri, vei avea diferite optiuni de pariere in ceea ce priveste numarul de goluri precum: 0,5 goluri, 1,5 goluri, 2,5 goluri, 3,5 goluri samd. Optiuni asemanatoare vor fi intalnite si pentru alte evenimente din meci precum numarul de cornere sau numarul de cartonase.

Tot ce trebuie sa faci tu din acest moment este sa mizezi daca vor fi over ceea ce prin traducerea din limba engleza inseamna peste sau under adica sub numarul de goluri selectat. De exemplu, daca alegi sa mizezi pe pariul over 2,5 goluri, biletul tau va fi castigator doar daca in meciul pe care mizezi se marcheaza cel putin 3 goluri.

Nu conteaza rezultatul sau cine marcheaza golurile, important este ca mingea sa intre in plasa de minim 3 ori. Daca alegi pariul under 2.5 goluri, atunci nu trebuie sa se marcheze mai mult de 2 goluri pentru ca pariul sa fie castigator.

Asa-i ca nu e greu? Nu e o intamplare ca multe persoane aleg sa joace acest pariu. Daca te-am convins ca merita sa il incerci, trebuie sa iti oferim si cateva recomandari.

Sfaturi pentru pariurile over/under

Chiar daca este usor de jucat un astfel de pariu, trebuie sa fii atent la multe detalii pentru a nu lua o decizie pripita. Este important nu doar sa joci, ci mai ales sa castigi.

Inainte de toate, consulta cat mai multe statistici despre evenimentul pe care urmeaza sa mizezi. Afla cat de des marcheaza acestea, care este forma echipelor si mai ales daca exista absente importante. Miza meciului este si ea importanta, iar daca tii cont de toate acestea, sigur vei reusi sa ai alegeri inspirate.

La fel de mult conteaza si stilul echipelor. Pariezi pe un meci in care echipele sunt agresive, conditiile gazonului nu sunt ideale si totodata miza este una foarte stransa, asa cum este evitarea retrogradarii? Fii sigur ca nervii vor fi intinsi la maxim, ceea ce inseamna ca arbitrul ar putea arata multe cartonase. Iata deci o idee de pariu pe care o poti lua si tu in calcul.

Tine cont de toate aceste informatii iar astfel sigur vei reusi sa folosesti cu succes pariurile tip over/under ori de cate ori vei alege sa le incluzi pe biletul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *