FOTO Tânără de 24 de ani, din Botoșani, rănită într-un accident produs chiar de ea. Sabina a intrat într-o depășire periculoasă

O tânără de 24 de ani, din județul Botoșani, a fost rănită într-un accident produs chiar de ea, duminică la amiază, în județul Suceava.

Remus L., de 39 de ani, din comuna Adâncata, a condus autoturismul Mercedes-Benz pe DN 29A în localitatea Călugăreni, comuna Adăncata, din direcția Suceava spre  Zvoriştea, iar în timp ce efectua virajul la stânga pe DC 54, a fost surprins şi acroşat de autoturismul Volkswagen Polo, condus de Sabina D., de 24 ani, din orașul Darabani, care s-a angajat în depăşirea sa.

În urma evenimentului rutier, tânăra din Botoșani a fost rănită și a fost transportată la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Ambii conducători auto au fost testatați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracţiunea „vătămare corporală din culpă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *