George Simion, mesaj pentru părinții lui Rareș Prisăcariu: „Nu vă lăsați intimidați. Sunteți binecuvântați. Fiul dvs e unic, e un dar de la Dumnezeu”

George Simion șterge pe jos cu cei care îl critică pe Rareș Prisăcariu, puștiul de șapte ani care a câștigat Românii au Talent. George Simion spune că cei care îl atacă pe Rareș Prisăcariu nu au, de fapt, nimic cu el, ci cu România și valorile românești.

Ei n au nimic cu Rareș, cu părinții lui. ei au o boală viscerală împotriva a tot ce înseamnă România, tot ce înseamnă valori românești. De aia îl atacă pe acest tânăr care s-ar putea să fie un geniu, alți copii de șapte ani nu au calitîțile lui. Ne gândim la George Enescu, la 7 ani cânta pe marile scene ale lumii. Botoșani a fost întotdeauna o vatră de valori. Eminescu și mulți alții. Nu e voie să-l pomenești pe Eminescu, valorile naționale. Dacă copilul ăsta ar fi venit să spună, cum sunt învățați copiii din alte țări, „vreau operație de schimbare de sex”, sau ar fi ținut o prelegere despre identitatea de gen, nu ar mai fi fost atacat de oficinele globaliste care vor să facă agenda publică în România. Românii nu sunt atât de ușor de păcălit. Au votat, poate, un mic geniu. Dacă la șapte ani are puterea aceasta de a recita, de a reda sentimente naționale, poate ajunge unul din reprezentanții noștri de seamă. Dacă din sânul poporului român se nasc astfel de copii înseamnă că nu e totul pierdut, oricât ar încerca ei să ne formateze și să ne schimbe valorile. Părinții lui Rareș au fost atacați, vă dați seama. Eu sunt tăbăcit în fiecare săptămână se cere interzicerea noastră doar pentru că luptăm pentru România. Ei trec probabil pentru prima oară.”, a spus George Simion la România Tv.

George Simion le-a transmis și un mesaj părinților lui Rareș Prisăcariu ca să treacă mai ușor prin această perioadă în care sunt atacați din toate părțile într-un mod complet nejustificat.

Nu vă lăsați intimidați. Este o luptă cu dușmanii României, cu cei care urăsc acest popor și valorile sale. Sunteți niște părinți binecuvântați. Mi-aș dori și eu când voi avea un băiat să fie ca băiatul dvs. Aveți grijă de el, asigurați-i toate condițiile, vă ajutăm și noi. Fiul dvs e unic, e un dar de la Dumnezeu. Câinii latră, caravana trece. Mergeți înainte, sunteți binecuvântați. România trebuie să sprijine copii ca ai dvs”, le-a transmis șeful AUR.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *