Botoșăneanca care și-a înjunghiat soțul, cercetată pentru tentativă de omor

Botoșăneanca care și-a înjunghiat soțul este cercetată pentru tentativă de omor. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, în urma probatorului administrat, în cazul tinerei de 26 de ani, care și-a înjunghiat soțul în abdomen, provocându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, în violență în familie sub forma tentativei de omor.

În acest caz cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Botoșăneanca de 26 de ani, care și-a înjunghiat soțul, a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 20 mai 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unei tinere, de 26 de ani, din municipiul Botoșani, bănuită de comiterea infracțiunii de violență în familie.

„Din cercetări, a reieșit faptul că aceasta, pe fondul unor neînțelegeri în familie, i-ar fi provocat soțului său leziuni fizice ce au necesitat îngrijiri medicale”, precizeză sursa citată.

Tânără a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *