Contrabandistă la 68 de ani, reținută de polițiști. Botoșăneanca a fost ridicată în urma perchezițiilor

O femeie de 68 de ani a fost reținută de polițiști în urma unor percheziții.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, „ca urmare a perchezițiilor desfășurate la 18 locații din comunele Mitoc și Concești și în municipiul Botoșani, în urma cărora trei persoane au fost conduse la sediul poliției, față de una dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”.

Femeia de 68 de ani este bănuită de comiterea infracțiunii de contrabandă în formă asimilată, la locuința ei fiind identificate peste 1.400 de pachete de țigarete de diferite mărci, de proveniență duty-free și Republica Moldova, pentru care nu deținea documente de proveniență.

Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentată în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

FOTO & VIDEO! 18 percheziții domiciliare desfășurate de polițiști, sâmbătă, într-un oraș din județul Botoșani. Arme confiscate și trei persoane luate în cătușe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *