Botoșăneanca care şi-a ucis soţul, în faţa copilului de trei ani, a fost reținută. Vecinii sunt șocați: „A avut probleme de trei săptămâni”

Femeia, originară din Dorohoi, locuia în localitatea clujeană Dezmir și și-a ucis soțul după ce acesta tocmai o scosese pe semnătură de la psihiatrie. Ea a fost reținută.

Crima ar fi avut loc în localitatea Dezmir, de lângă Cluj-Napoca, într-un cartier rezidențial, în fața unuia dintre copiii lor, în vârstă de doar 3 ani. Botoșăneanca, de 31 de ani, suferă de schizofrenie și nu ar fi avut discernământ în momentul în care i-a curmat viața soțului, de 45 de ani,, chiar în fața mezinului lor. Cea care a făcut descoperirea îngrozitoare a fost chiar fiica celor doi.

„Autoarea a fost 24 ore urmând a fi dusa în fata judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă. Aceasta este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenta în familie în varianta omorului preventiv”, a transmis Poliţia.

Bărbatul era marinar și pleca adesea în deplasări lungi. Astfel, femeia își imagina că este înșelată.Întreaga comunitate este îngrozită de cele întâmplate. Vecinii bărbatului au venit în această dimineață și au aprins câte o lumânare la poarta acestora. Femeia ar fi ieșit dintr-o clinică de specialitate cu doar câteva săptămâni în urmă, culmea, pe semnătura soțului.

„Pentru că a avut probleme și acum de 3 săptămâni. A distrus prin casă multe chestii și niște probleme și a dus poliția și a fost internată la psihiatrie”, spune o vecină.

„După ce a venit soțul din străinătate, iar de la psihiatrie am înțeles că au externat-o pe semnătura domnului, în urmă cu câteva zile. Din păcate, sunt trei copii acolo, care acuma vor rămâne la solicitarea fraților”, a spus Grigore Fati, primar Apahida, potrivit Antena 3 CNN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *