Accident într-o comună din județul Botoșani. O persoană a ajuns la spital

accident lebada- motoscuter- mopedAccident cu victimă, joi, pe un drum din județul Botoșani. Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dobârceni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe un drum comunal, din comuna Dobârceni,  s-a produs un accident de circulație, iar conducătorul auto este posibil să se afle sub influența alcoolului.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un bărbat, de 49 de ani, în timp ce se deplasa cu mopedul, pe drumul public, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în șanțul de pe marginea părții carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, care a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și vătămare corporală din culpă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *