Șoferi prinși că circulau cu viteză, fără centură de siguranță sau că vorbeau la telefonul mobil. Au fost amendați de polițiștii botoșăneni

Polițiștii botoșăneni au reținut mai multe permise și au dat amenzi, în ultimele 24 de ore, în urma unor activități pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Județean, forțele de ordine au intervenit la 41 de evenimente, 36 dintre acestea fiind sesizate prin apel la 112.

În urma activităților desfășurate, pe raza întregului județ, au fost aplicate 177 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 95.675 de lei.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute 4 certificate de înmatriculare și 15 permise de conducere, 10 dintre ele fiind reținute pentru depășirea regimului legal de viteză iar celelalte pentru depășire pe linie continuă, nefolosirea centurii de siguranță și folosirea telefonului mobil la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *