Peste 170 de sancțiuni date de polițiștii botoșăneni, în ultimele 24 de ore

Peste 170 de sancțiuni au fost date de polițiști în ultimile 24 de ore, în urma unor activități care au avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Forțele de ordine au intervenit la 49 de evenimente, 46 dintre acestea fiind sesizate prin apel la 112, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

În urma activităților desfășurate, pe raza întregului județ, au fost aplicate 171 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 80.300 de lei.
Dintre sancțiuni, 11 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind normele de conviețuire socială și ordinea și liniștea publică și 9 pentru apelare nejustificată.
Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute 10 permise de conducere, trei pentru depășirea regimului legal de viteză, unul pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice iar celelalte pentru alte abateri; depășire pe linie continuă, nefolosirea centurii de siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *