Ce va face Rareș Prisacariu de la Românii au Talent cu premiul de 120.000 de euro. Părinții, despre copilul-minune: „Lumea nu are de unde să știe”

Foto ProTV

Gina și Mihai Prisăcariu, părinții copilului-minune Rareș Prisăcariu, cel care la cei doar șapte ani ai săi a câștigat emisiunea-concurs „Românii au Talent” (PRO TV), ediția din acest an, au decis deja ce vor face cu premiul de 120.000 de euro. Ei au dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, că toți banii vor fi cheltuiți cândva exclusiv în folosul artistului aflat la început de drum.

„Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns. Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți”, ne-a precizat Gina Prisăcariu pentru Playtech Știri.

Ea mai spune că niciun moment nimeni din familia sa nu și-a pus chestiunea de a obține marele premiu al emisiunii, fapt care i-a surprins chiar și pe ei, în egală măsură cu miile de fani ai producției.

Mama micuțului câștigător ne-a mai dezvăluit și cum își selectează acesta concursurile la care participă:

„Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el și le alege. Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și la în cazul emisiunii Românii au Talent. Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că va reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări”, a adăugat ea.

Gina Prisăcariu se teme într-un fel că viața familiei sale se va schimba, după performanța micuțului Rareș:

„Noi vom încerca să rămânem aceiași. Și eu, și tatăl său, și copilul. Suntem oameni simpli și asta vom fi și pe mai departe. Va trebui să găsim soluțiile cele mai bune ca să-l ținem departe de anumite lucruri care se întâmplă în exteriorul nostru și pe care nu le apreciem deloc”.

Ea a mai dezvăluit, pentru Playtech Știri, și care a fost dorința cea mare pe care micuțul Rareș a avut-o imediat după ce a câștigat „Românii au Talent”:

„Și-a dorit foarte mult un joc de lego și câteva cărți. Ca atare, în weekend asta am făcut. Am mers și am cumpărat acel joc de lego mult dorit. Nu se pune chestiunea ca Rărășelul nostru, puiul nostru, cum îl alintăm, să nu aibă parte de tot confortul material din partea noastră!”.

Cum își dorește să fie reprimit de colegi

La rândul său, Rareș a menționat, pentru Playtech Știri, cum își dorește să fie primit de colegii săi, în zilele următoare, atunci când se va întoarce la școală, în Botoșani:

„Cred că voi fi primit foarte frumos! Colegii îmi vor spune că m-au urmărit la televizor, că mi-au ținut pumnii și că m-au votat. Și nu doar ei, ci și doamna învățătoare îmi va spune același lucru!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *