Times New Roman: Pentru că n-au WC-uri, polițiștii din Botoșani se c*că în noile BMW-uri

Publicația Times New Roman i-a ironizat pe polițiștii din Botoșani după ce conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani a anunțat că le va cumpăra WC-uri din lemn, la scurt timp după ce Poliția Română i-a dotat cu BMW-uri:

Inspectoratul de poliție Botoșani a spart mare parte din bugetul pentru achiziții pe o serie de BMW-uri noi, să trăiască și prietenul lui Iohannis, dar asta a creat o multitudine de alte probleme. Majoritatea secțiilor din județ nu au toalete, au ajuns să-și facă unele de lemn, dar nici acestea nu sunt încă gata.

Până atunci polițiștii ajung să trăiască în condiții inumane și să se cace în noile mașini, că altundeva nu au unde. „Pe marginea drumului e periculos, că nu știi în ce boschet dai de un coleg de-al tău care-ți face poză la cur cu pistolul radar”, s-a plâns unul din polițiști.

Din cauza acestei situații inedite șoferii spun că acum nu doar că văd mașinile de poliție când se apropie, dar și știu când e una ascunsă după miros. „Ca să-i eviți tot ce trebuie să faci e să mergi cu geamul deschis, dacă pute a caca sigur e un polițist prin preajmă”.

Sursa: timesnewroman.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *