Acțiuni ale polițiștilor la Ștefănești, Darabani și Săveni. Peste 200 de mașini luate la control

Polițiștii botoșăneni au desfășurat, sâmbătă și duminică, mai multe acțiuni de control îm orașele Ștefănești, Darabani și Săveni. Sâmbătă, 13 mai 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru
prevenirea și combaterea faptelor generatoare de accidente rutiere, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 55 de persoane, au fost controlate 48 de autoturisme iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.530 de lei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, împreună cu lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, au organizat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea infracționalității stradale precum și creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice. În cadrul acțivității polițiștii au legitimat 225 de persoane și au controlat 167 de autoturisme.

Duminică, 14 mai 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au organizat o acțiune pentru prevenirea oricăror fapte antisociale și pentru impunerea unui climat de siguranță publică în piețe și târguri.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 41 de persoane, au fost controlate 30 de autovehicule și au fost efectuate 18 testări etilotest.
În urma neregulilor constatate au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.685 de lei și au fost reținute în vederea suspendării, 3 permise de conducere, precizează IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *