IPJ Botoșani, despre achiziția WC-urilor din lemn pentru polițiști: Este o soluție temporară, până la renovarea posturilor de poliție

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani susțin că achiziția WC-urilor din lemn pentru polițiștii botoșăneni este „o soluție temporară, până la renovarea posturilor de poliție”.

„La data 9 mai 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, prin Serviciul Logistic-Compartimentul Achiziții publice, a publicat pe platforma SEAP o ofertă de achiziție directă pentru 6 toalete din lemn. Acestea vor fi montate în locațiile în care se impune înlocuirea toaletelor vechi. Este o soluție temporară, până la renovarea posturilor de poliție. Cu privire această achiziție, trebuie să ținem cont și de specificul zonelor pentru care se realizează aceasta. Cele 6 unități sunt neracordabile la utilități, iar acest lucru se află în directă legătură cu faptul că, în localitățile pentru care se intenționează realizarea achiziției, nu sunt utilități”, precizează IJP Botoșani.

Pentru confecționarea și înlocuirea acestora, Poliția din Botoșani a alocat un buget de 9.000 de lei, adică 1.500 de lei pentru fiecare unitate în parte.

Potrivit cerințelor impuse de Poliție, WC-urile vor avea dimensiunea de 120 cm X 120 cm și înălțimea de 220 cm. Ele vor trebui să fie făcute din lemn de brad și vor trebui transportate la sediile posturilor de poliție, unde vor trebui să fie și montate.

De altfel, IPJ Botoșani impune și un anumit model de WC, așa cum arată el în fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *