Concurs inedit organizat de Primăria Botoșani pentru copii: ”Cupa 1 Iunie”

foto generic

Primăria municipiului Botoșani organizează un concurs inedit pentru copii, ”Cupa 1 Iunie”. Manifestarea va avea loc în Parcul Primăriei și are ca scop dezvoltarea spiritului de inițiativă, de muncă în echipă, a conceptului de învățare prin joc și joacă la nivelul elevilor din mediul preșcolar, gimnazial și liceal.

Așa cum am declarat de nenumărate ori, susțin educația acestora în orice formă a ei, astfel a luat naștere ideea concursului „Cupa 1 Iunie”.
Municipiul Botoșani are copii creativi, ingenioși și plini de energie și de aceea mi-am propus ca acest concurs, organizat de Primăria Municipiului Botoșani, să se axeze pe dezvoltarea spiritului de inițiativă, de muncă în echipă, și pe conceptul de învățare prin joc și joacă la nivelul elevilor din mediul preșcolar, gimnazial și liceal. Cu ocazia apropierii zilei de 1 Iunie, lansez provocarea către toate unitățile de învățământ să participe activ la acest concurs! Îmi doresc ca directorii unităților de învățământ, din municipiul Botoșani, să își încurajeze elevii în realizarea unui panou unic, reprezentativ pentru unitatea de învățământ de care aparțin”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

În perioada 1-11 Iunie, Parcul Primăriei se va transforma într-un parc al expoziției, unde vor fi expuse lucrările elevilor, spre a fi admirate de botoșăneni. Câștigătorii concursului vor fi invitați la Primăria Municipiului Botoșani pentru a lua parte la festivitatea de premiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *