Rareș Prisacariu, primul interviu după ce a câștigat Românii au talent: „La repetiții, mi-a plăcut foarte mult să mă joc cu avioanele de hârtie”

La 7 ani, Rareș Prisacariu a fost desemnat câștigătorul Românii au Talent, sezonul 13 #magic, emisiune difuzată la Pro Tv! Puștiul a reușit să impresioneze jurații și telespectatorii, cu momentul său de vineri seara, un dialog emoționant cu… Dumnezeu.

Rareș a plecat acasă cu marele trofeu „Românii au talent”, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent al sezonului 13 #magic, scrie UNICA.RO

Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent are doar 7 ani

Concurentul a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor, prin versurile recitate, și să-i convingă că merită marele premiu!

Mă simt foarte bine, sunt foarte emoționat că am putut să dau o impresie bună și oamenii m-au votat. Nu mă așteptam să câștig premiul cel mare. Am avut multe emoții și cred că am transmis. I-aș sfătui pe toți să vină la Românii au talent pentru că știu că toți au un har”, a spus Rareș, vineri seara, imediat după ce a aflat că este este câștigătorul sezonului.

Câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro a fost Sandip Brahamin. Iar pe următoarele locuri, după Rareș Prisacariu, s-au clasat Olya și Valera, Oleg Spînu, Monique Family, Bianca Avram, Eduard Dragu, Albert Gugulan, Sandip Brahamin, Taheira Sașa, Sara Piliego și Carina Veghiu.

UNICA.RO a obținut primul interviu cu Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 #magic Românii au Talent, Pro Tv.

Puștiul ne-a dezvăluit cât s-a pregătit pentru marea finală, dar și cum se relaxa la repeții, alături de ceilalți concurenți.

Rareș Prisacariu: „Am plâns, m-am rugat, mi-am făcut cruce”

Rareș ce ai simțit când ți-ai auzit numele?

Am plâns, m-am rugat, mi-am făcut cruce. A fost o bucurie imensă pe care am simțit-o.

Cât de mult ți-ai dorit să câștigi acest sezon?

Mi-am dorit foarte mult, ca orice participant să pot câștiga acest sezon cu numărul 13 #magic J! Și iată că mi s-a îndeplinit visul.   Cât ai muncit pentru momentul din finală? Imediat ce m-am întors de la semifinală, am început să învăț acest moment. Am repetat de vreo 3-4 ori pe zi și iată că munca mea a făcut să-mi iasă un moment bun care m-a ajutat să câștig.

Ce îți place să faci în timpul liber?

Îmi place să mă joc cu Lego, dar mai ales cu StarWars și Ninja Go! Îmi place să colorez, să desenez, să-mi petrec timpul frumos cu familia și cu prietenii mei. Și din când în când să mănânc câte o înghețată J! Cât am fost la repetiții, mi-a plăcut foarte mult să mă joc cu avioanele de hârtie, alături de ceilalți participanți.

Ce mesaj ai vrea să le transmiți tu celor care nu au curajul să se înscrie?

Aș vrea ca toți românii de pretutindeni să se înscrie în sezonul 14 și să vadă ce experiență frumoasă poate fi într-un sezon Românii au talent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *