Primăria din Botoșani care a primit bani de la Guvern pentru modernizarea drumurilor din trei sate

Asfaltare Dumeni - Havarna BotosaniO primărie din județul Botoșani a primit bani de la Guvern pentru modernizarea drumurilor din trei sate ale sale. Este vorba de comuna Păltiniș, care beneficiază de fonduri prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru asfaltarea drumurilor din satele Horodiștea, Slobozia și Cuzlău.

Bugetul alocat pentru această investiție este de 10,7 milioane de lei, bani cu care se vor asigura proiectarea, asistența tehnică din partea proiectantului și execuția efectivă a lucrărilor.

Drumurile propuse pentru modernizare își desfășoară traseul în zonele de teren intravilan ale comunei Păltiniș în satele: Paltiniș, reședința de comună, Horodiștea, Slobozia și Cuzlău. Accesul la drumurile care fac obiectul prezentei documentații se face atat pe drumul national DN 29A (care face legatura intre satele comunei) cat si pe DJ 239 A (care strabate localitatea Paltinis) și DC 1B (legatura cu localitatea Cuzlău). Traseul drumurilor propus spre modernizare beneficiază parțial de sisteme de canalizare menajeră”, susțin reprezentanții Primăriei Păltiniș.

Lungimea totală a drumurilor ce vor fi modernizate este de 7,231.00 metri.

Primăria Păltiniș a lansat deja licitația pentru stabilirea proiectantului și a constructorului.

FOTO Investiții de râsul lumii! IPJ Botoșani cumpără WC-uri noi pentru polițiști. Se caută cabine din lemn de brad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *