Doi botoșăneni prinși de jandarmi în timp ce împărțeau banii furați, lângă o biserică

masina-jandarmerieDoi botoșăneni au fost prinși de jandarmi în timp ce împărțeau banii furați. S-a întâmplat vineri după-amiază, în jurul orei 15.30, când un echipaj de jandarmerie a observat, în apropierea bisericii Uspenia din municipiul Botoșani, un bărbat și o femeie care împărțeau o sumă de bani.

Cei doi sunt ,,cunoștințe” mai vechi ale jandarmilor, iar întâmplarea face ca, în aceeași zi, cu puțin timp în urmă, o femeie din comuna Leorda să fi rămas fără 1700 de lei, sumă care i-a fost sustrasă din rucsac, în zona Pieței Centrale, de o femeie cu semnalmentele celei care împărțea banii cu soțul ei în Centrul Vechi.

„În urma controlului efectuat de jandarmi, asupra cuplului a fost găsită o sumă de bani similară celei sustrase din rucsac. Cei doi au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, unde au fost predați polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, în vederea continuării cercetărilor”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani.

Femeia, reținută pentru 24 de ore

Femeia de 44 de ani, din municipiul Botoșani, a fost reținută pentru furt, vineri, de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale.

„Din cercetări, a reieșit faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 14:00, în timp ce aceasta se afla în zona unei case de amanet, profitând de neatenția victimei, o tânără de 26 de ani, din comuna Leorda, i-a sustras acesteia din rucsacul pe care îl purta pe spate, 1.700 de lei”, precizează polițiștii.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în totalitate. Femeia a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *