Șofer amendat de polițiștii botoșăneni cu 3000 lei, după ce a fost tras pe dreapta pentru control

Un șofer a primit o amendă usturătoare după ce a fost oprit pentru control de polițiști. Vineri, 12 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră, atât  în rândul conducătorilor auto, cât și a celor de atelaje hipo și biciliști.

În timpul activităților, polițiștii au oprit pentru control, pe drumul județean D.J.  297, în comuna Todireni, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 30 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta, nu deținea documente de transport  pentru cantitatea de un metru cub de material lemnos, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În cadrul activităților defsășurate, au fost legitimate 35 de persoane și au fost controlate 26 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 6.000 de lei și a fost confiscat 1 metru cub de material lemnos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *