Micul geniu de Botoșani, Rareș Prisacariu, în marea finală Românii au talent din această seară. Cum poate fi votat pentru a câștiga marele premiu

După ce au reușit să ajungă la inimile juraților, prezentatorilor și a celor de acasă, cei 11 finaliști Românii au talent sunt aproape de clipa mult visată! De la 20:30, Albert Gugulan, Bianca Avram, Carina Veghiu, Eduard Dragu, Monique Family, Oleg Spînu, Olya și Valera, Rareș Prisacariu, Sandip Brahamin, Sara Piliego și Taheira Sașa vor oferi un spectacol de neratat.

Cu gândul la marele premiu de 120.000 euro, fiecare dintre aceștia și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. Și de această dată, decizia este în totalitate a publicului.

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Tot în această seară, Bianca Avram, Denisia Sănduleac, Oleg Spînu și Sandip Brahamin, vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro pentru care se votează de la sfârșitul ultimei semifinale.

Concurenții sunt nerăbdători să urce, din nou, pe scena talentului, în cea mai importantă seară din acest sezon și să le aducă telespectatorilor un spectacol total. Un moment special va fi oferit de Andra, iubita artistă care se află la masa juriului încă de la primul sezon. Aceasta nu va fi singură, alături de ea urmând să se afle și Orchestra Fraților Advahov, împreună cu care a pregătit o interpretare de senzație, potrivit Pro TV

Marea finală Românii au talent din această seară poate fi urmărită live pe PRO TV și VOYO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *