FOTO! Tânăr cu mandat european de arestare din 2016, depistat după șapte ani la frontiera de la Rădăuți Prut

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova căutat de autorităţile române pentru săvârşirea de infracţiuni de contrabandă și conducere fără permis, pe teritoriul României, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

În data de 10 mai a.c, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, un bărbat în vârstă de 28 de ani, cu cetăţenie Republica Moldova, pasager într-un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele acestuia există o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile române, la data de 16.12.2016, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiunilor de contrabandă și conducere fără permis”, a precizat Minodora Răcnea.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *