Locuri de muncă în sănătatea botoșăneană. Două instituții fac angajări

cadre medicaleServiciul Județean de Ambulanță Botoșani, dar și Spitalul municipal Dorohoi fac angajări în perioada următoare. Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani, organizează concurs pentru un post de asistent medical generalist cu studii postliceale pentru substația Darabani.

Concursul se va desfășura astfel: 12 iunie 2023, ora 9,00 – proba scrisă(rezolvarea a 50 de subiecte tip grilă din bibliografia anunțată) și 12 iunie 2023, ora 13,00 – proba practică(testarea abilităților și aptitudinilor practice ale candidaților). Aceeași instituție a scos la concurs și un post de mecanic auto. Concursul are loc pe 7 și 8 iunie.

Spitalul Dorohoi a scos la concurs un post de biochimist pentru Laboratorul de analize medicale. Proba scrisă are loc pe 24 mai iar cea practică pe 26 mai.

Spitalul Dorohoi mai angazează un asistent medical la bucataria dietetică. Dosarele se depun până pe 15 mai, iar concursul începe pe 7 iunie.

Spitalul mai caută un autopsier debutant la Laboratorul de Anatomie Patologică, cu termen de depunere a dosarelor 15 mai, dar și un referent la Serviciul Financiar, cu termen de depunere a dosarelor tot 15 mai. De asemenea, unitatea spitalicească mai caută să angajeze referent la serviciul RUNOS, cu termen de depunere a dosarelor 15 mai, dar a scos la concurs și un post de medic specialist Boli Infecțioase. Dosarele de concurs se depun până pe 17 mai.

Aceeași unitate spitalicească are în derulare concursuri pentru medic neurolog, medic chirurg și medic specialist, în specialitatea medicină de laborator.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *