Primăria Botoşani face dezinsecţie în vederea combaterii țânțarilor și căpușelor, în mai multe zone din municipiu. Operațiunea începe în seara aceasta

Astăzi și mâine, 9 și 10 mai 2023, în intervalul orar 22.15 – 05.00, se va desfășura operațiunea de dezinsecție în vederea combaterii țânțarilor, căpușelor și a altor insecte, în mai multe zone din municipiu, anunță Primăria Botoșani.

Potrivit sursei citate, operațiunea de dezinsecție se va efectua doar pe perioada nopții, iar primele operațiuni vor fi realizate în Parcul Mihai Eminescu.

Se va interveni în zonele din municipiul Botoșani, cu precădere în parcurile din oraș, spațiile special amenajate pentru animalele de companie, zonele pietonale și Bulevardul Mihai Eminescu.

Substanțele utilizate la operațiunea de dezinsecție nu sunt periculoase pentru cetățeni! Recomandăm botoșănenilor să evite zonele unde vor fi executate operațiunile de dezinsecție, doar pe perioada cât lucrătorii vor interveni”, se arată într-o informare a Primăriei Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *