Angajări la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, Serviciul Județean de Ambulanță și Oficiul de Cadastru. Ce se caută!

Trei instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Este vorba de Oficiul Cadastru care a scos la concurs un post de asistent registrator la Biroul Înregistrare Sistematică

Se cer studii de specialitate- – studii universitare cu licență absolvite cu diplomă sau studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice, specialitatea drept ;  vechime  în specialitate minim 6 luni, perioadă determinată de 36 luni.

Dosarele de concurs se depun până la data de 24 mai.

Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani organizează în datele de 7-8 iunie 2023 concurs în vederea ocupării unui post contractual vacant de mecanic auto  pe perioada nedeterminată.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concursul pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei contractuale de execuție, sunt: studii medii, calificare mecanica auto, nu se cere vechime. Dosarele pentru concurs vor fi depuse începând cu data de 18 mai 2023 până la data de 31 mai  2023.

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoşani organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante contractuale, în cadrul Serviciului intervenţii, avarii, drumuri şi întreţinere curentă: Baza Botoșani, muncitor calificat I (cantonier)- un post vacant; Baza Trușești , muncitor calificat I (cantonier)- un post vacant; Baza Săveni, șef formație muncitori II – un post vacant. Dosarele se depun până pe 19 mai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *