Acțiune a polițiștilor la Darabani și Ștefănești. Zeci de mașini au fost trase pe dreapta

Acțiuni ale polițiștilor la Darabani și Săveni finalizate cu amenzi. În noaptea de 6 spre 7 mai 2023, în intervalul orar 21:00-01:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au organizat o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul activităților desfășurate  au fost legitimate 37 de persoane, au fost controlate 30 de autovehicule și 7 societăți comerciale.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

La data de 7 mai 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru menținerea unui climat de ordine publică.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 56 de persoane și au fost controlate 50 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9.000 de lei, pentru abateri la regimul rutier, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *