Și-a dat mașina pe mâna unui prieten, deși acesta era beat criță. Cât a arătat etilotestul când a fost oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Botoșani

Un botoșănean și-a încredințat mașina unui prieten ca să o conducă, deși acesta era beat criță. La data de 6 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada Octav Onicescu, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din orașul Săveni.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge.

”Autoturismul pe care îl conducea i-a fost încredințată de un tânăr, de 31 de ani, pasager în autoturism. Polițiștii continuă cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și încredințarea unui autovehicul unei persoane care se află sub  influența băuturilor alcoolice”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *