Botoșăneanca Ioana Ignat și iubitul milionar, noi detalii despre relația lor. „Nu prea suntem noi cu regulile”

Distribuie Sebastian Dobrincu, în vârstă de 24 de ani, și artista Ioana Ignat, și ea de aceeași vârstă, formează de mai mult timp un cuplu. De ceva timp aceștia locuiesc împreună, așa că a dat câteva detalii din relația lor și au dezvăluit cum funcționează lucrurile în casa lor.

„Suntem destul de disciplinați amândoi. Chiar suntem norocoși la capitolul ăsta. Poate mai încolo, dar nu prea cred că nu sunt genul care să mă iau așa de om, îl las să-și facă el treburile cum vrea”, a spus Ioana Ignat pentru Ego.

„A dat un răspuns drăguț. Noi am plecat foarte devreme de acasă. Ioana muncea de când era mică, avea cântări, avea tot felul de activități. Am fost oarecum la fel și asta poate ne-a unit mai mult, faptul că am avut un parcurs similar. Evident ne-a responsabilizat înainte de termen ceea ce nu regretă vreunul din noi. Nu?”, a completat și Sebastian Dobrincu.

Despre regulile casei

„Eu cum sunt o fire care nu poate să stea locului, Ioana este artistă, nu prea suntem noi cu regulile. Mai puține reguli. Avem reguli, dar nu scrise, reguli nonverbale, între noi. În primul rând respectul reciproc, să ne ascultăm reciproc. Acum că unii ascultă mai mult, alții au mai multă răbdare, e altă poveste. Ar trebui să se dea o regulă în privința asta, ca să am și eu dreptul să deschid mai mult gura, dar încercăm să ne îngrijim unul pe altul, să ne respectăm, că de aia e o relație. Și să construim ceva împreună”, a spus Sebastian.

Sursa: Libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *